Nieuws - Kerstviering

Op donderdag 21 december hebben we met de hele school het Kerstfeest gevierd. Naast het samen met elkaar zingen hebben we mogen luisteren naar zang en muziek door groep 1 en 2. Ook werden de kaarsen door hen aangestoken.

De kinderen van groep 7 en 8 speelden de musical ‘Hotel Toekan’. De liederen werden uit volle borst gezongen door de kinderen van groep 3 t/m 6.

Hannes woont in Betlehem. Als hij hoort dat er een volkstelling komt, besluit hij kamers te verhuren aan de reizigers die naar de stad komen. Maar helaas… Hoe goed Hannes ook zijn best doet, iedereen gaat naar de herberg tegenover zijn huis. Hannes koopt zelfs allemaal cadeaus voor zijn gasten, maar toch komt er niemand. Als er uiteindelijk een man en een vrouw op een ezel komen, moeten zij in de stal slapen omdat het huis vol staat met spullen die Hannes gekocht heeft. De volgende ochtend blijkt Hannes wel heel bijzonder bezoek te hebben…

De viering werd, vol enthousiasme, afgesloten met het feestelijke ‘Vrolijk Kerstfeest’. Na afloop kregen de kinderen het traditionele tasje met een sinaasappel, reep en leesboekje.

Foto's

 

Geplaatst op: 22 December 2017

terug